Over ons

Fietsfamilie

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Martijn. Ik ben opgegroeid in een echte fietsfamilie. Op jonge leeftijd plakte mijn opa zijn eerste fietsband, wat begon als een beetje bijklussen groeide al snel uit naar een fietsenwinkel in 1956. Later volgde ook mijn vader en inmiddels hebben mijn ouders al ongeveer 35 jaar een fietsenwinkel in het centrum van Prinsenbeek (Noord-Brabant). Ik kan dus wel stellen dat het tweewielervak er met de paplepel is ingegoten. 

Eindeloze cadeau zoektocht

Maar.. wat is er nou moeilijker dan het vinden van een uniek cadeau voor een verjaardag? Fietscadeautje.nl is ontstaan vanuit onze eindeloze zoektochten naar een leuk cadeau. Door de vele jaren ervaring hebben wij de beste producten samengesteld op fietscadeautje.nl. Perfect als gift voor de recreatieve, fanatieke of woon-werk fietser!


Of je nu een fietsliefhebber bent of juist helemaal niet, iedereen fietst wel eens. Soms als hobby, maar vaak ook uit noodzaak. Waarvoor de fiets ook gebruikt wordt, het is belangrijk om deze in goede conditie te houden. Daarom is een Fietscadeautje pakket altijd een goed idee om te krijgen of om te geven.