Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens: 

Tel: 076 - 542 5063
Mail: klantenservice@fietscadeautje.nl
Ons vestigingsadres (geen bezoekadres):

Logtenburg 8

4841PA Prinsenbeek (Noord-Brabant)

(Let op: dit is geen bezoekadres of showroom) 

Fietscadeautje.nl is onderdeel van BikeBudget.nl
KVK: 76738256
BTW: NL003113624B78

 • Hoe kan ik betalen?

  U kunt bij ons betalen met de bekendste vormen van betalen in Nederland: iDeal, Creditcard (Mastercard en Visa), SEPA en Afterpay. Het voordeel hiervan is dat wij het direct kunnen zien als de bestelling geplaatst is en gelijk over kunnen gaan met het verwerken hiervan! Zodat u de bestelling snel in huis heeft. 

   

  Voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om met Bancontact, KBC/CBC Payment Button of Belfius direct net te betalen. Hiervoor kiest u tijdens het afronden van uw bestelling voor: Bancontact.

 • Hoe wordt mijn pakket verstuurd?

  Het fietscadeau pakket wordt verstuurd in een extra omdoos. Zo zorgen we ervoor dat de mooie showdoos intact blijft. Alle bestellingen worden standaard anoniem verzonden zodat de ontvanger niet direct weet dat het om een cadeautje gaat. 

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  U heeft na ontvangst 30 dagen om uw pakket retour te melden U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd binnen 14 dagen. Lees hier meer over retourneren

Vraag niet beantwoord? Vraag het ons!