Levertijd en verzendkosten

Het fietscadeau pakket wordt verstuurd in een extra omdoos, zodat de mooie showdoos intact blijft. Alle bestellingen worden standaard anoniem verzonden zodat de ontvanger niet direct weet dat het om een cadeautje gaat. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen onder de €100,-

Gratis voor bestellingen vanaf €100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Fietsfamilie

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Martijn. Ik ben opgegroeid in een echte fietsfamilie. Op jonge leeftijd plakte mijn opa zijn eerste fietsband, wat begon als een beetje bijklussen groeide al snel uit naar een fietsenwinkel in 1956. Later volgde ook mijn vader en inmiddels hebben mijn ouders al ongeveer 35 jaar een fietsenwinkel in het centrum van Prinsenbeek (Noord-Brabant). Ik kan dus wel stellen dat het tweewielervak er met de paplepel is ingegoten. 

Eindeloze cadeau zoektocht

Maar.. wat is er nou moeilijker dan het vinden van een uniek cadeau voor een verjaardag? Fietscadeautje.nl is ontstaan vanuit onze eindeloze zoektochten naar een leuk cadeau. Door de vele jaren ervaring hebben wij de beste producten samengesteld op fietscadeautje.nl. Perfect als gift voor de recreatieve, fanatieke of woon-werk fietser!


Of je nu een fietsliefhebber bent of juist helemaal niet, iedereen fietst wel eens. Soms als hobby, maar vaak ook uit noodzaak. Waarvoor de fiets ook gebruikt wordt, het is belangrijk om deze in goede conditie te houden. Daarom is een Fietscadeautje pakket altijd een goed idee om te krijgen of om te geven.